SANDBOX MODULAR MONO

Compact, transparant en volledig aan te passen aan je wensen

Slank en stylish

MONO is een subtiel, slank en minimalistisch ontwerp, losjes afgeleid van onze COMPOSER-desk. Het blijkt lastig om de elegantie te vangen in foto’s, want in het echt maakt MONO – zo compact als-ie is – nog veel meer indruk. Een enkel 19″ rack is geïntegreerd in het onderstel, met ruimte voor 11he aan gear. Het rackje lijkt te zweven tussen het blad en de vloer door de minimale verbindingen.

Aan de andere kant wordt het blad ondersteund door één enkele schuin geplaatste poot die doorloopt in een stijve, stalen draagconstructie onder het blad. Het blad steunt zo stabiel op drie punten en is iets minder diep dan COMPOSER, waardoor MONO in bijna elke ruimte in te passen is.

Het afgebeelde blad is 180x50cm, maar de afmetingen kunnen uiteraard worden aangepast aan je wensen. Elk werkblad wordt immers op maat gemaakt.

MONO als midi- of edit station

Het blad is opgedikt en afgewerkt met kantenband. Zo ontstaat een aanzicht van ca. 36mm zonder dat het blad onnodig zwaar wordt. Bovendien is zo de stalen constructie meteen uit het oog weggewerkt.

We hebben een zeer uitgebreide keuze in bladen, van stootvaste HPL’s in hout- of uni-finish tot exotische fineren of massief hout. Lengte, diepte en hoogte stemmen we samen af op je wensen. En ook de kleur van het onderstel en het rack zijn uiteraard aan te passen aan je persoonlijke voorkeur.

MONO biedt voldoende ruimte voor één of twee beeldschermen, compacte monitorspeakers, keyboard en muis en eventueel ook voor je midi outboard of audio interface. In combinatie met een ATLAS keyboardstand heb je zo b.v. een volledig midi-station met veel funktionaliteit op een beperkt oppervlak. Maar ook voor b.v. video bewerking of als editstation, staat MONO z’n mannetje. Al is het op slechts één been. 

Maar wat nu als je helemaal geen 19″ rackruimte nodig hebt? Geen nood, het rack kunnen we gemakkelijk vervangen door b.v. een laden- of klepkastje of een PC-behuizing. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

We houden de kosten laag

Omdat we je desk pas gaan bouwen als we samen een plan hebben gemaakt, hoeven we nauwelijks voorraad te houden en hebben we ook geen hoge opslagkosten. Onze werkplaats is gewoon in Nederland, dus hoge transportkosten vanuit verre streken zijn ook niet echt aan de orde.

Er is ook geen handelskanaal, je koopt rechtstreeks bij de makers. Korte lijnen dus. Maar daardoor kunnen we wel de prijzen laag houden. Vaak is een meubel zelfs voordeliger dan een fabrieksdesk. Dat zou je niet verwachten voor maatwerk, maar laat je verrassen!