SANDBOX MODULAR ATLAS

Stands op maat voor monitoren, keyboards en méér

Vloerstaand of tabletop

Het vinden van de juiste speakerstands kan nog best lastig zijn, en al helemaal als het om grotere monitoren gaat. En als ze te vinden zijn dan kunnen ze ook nog eens behoorlijk prijzig zijn. Maatwerk is dan een uitstekend alternatief, en door kleinschaligheid kunnen we het ook nog betaalbaar houden.

Want wat nu als je gewoon je ideale luisterhoogte zou kunnen opgeven en de monitorstands worden op maat gemaakt, afgestemd op de footprint van je monitoren? En dat je dan ook de kleur zelf kunt bepalen en dat ze ook nog eens snel leverbaar zijn?

Superstevig en stabiel

ATLAS stands zijn opgebouwd uit stalen kolommen die we afvullen met minerale wol voor ze in elkaar gelast worden. Dat doen we om “ringing” tegen te gaan, het meeresoneren van de stalen componenten. Afhankelijk van de footprint van je monitorspeakers kunnen we één, twee of meer kolommen inzetten. De stands kunnen worden gespoten of voorzien van een poedercoating, en dat kan in elke RAL-kleur.

Voor Universal Music in Polen hebben we b.v. stands gebouwd voor APS Trinity monitoren die ze liggend wilden plaatsen. Die stands zijn opgebouwd uit vier lange kolommen van 10x10cm die zijn afgesloten met stalen platen van 60x60cm, Dezelfde stands voor dezelfde monitorspeakers hebben we overigens in Waterland Studio 2 geplaatst.

Atlas past in elke studio

Of je nou een hypermoderne studio hebt of een classic vormgeving, ATLAS past altijd. En soms biedt alleen een maatwerkstand de enige juiste oplossing.

Bij de studio hiernaast bijvoorbeeld. Door de poten van de desk was achter het meubel relatief weinig ruimte om de monitoren op de voor hen ideale plek te plaatsen. Met reguliere stands zouden de monitoren een stuk verder naar achteren geplaatst worden, maar door de footprint van de speakers over te nemen in de voet van de stand staan ze nu toch op de juiste plaats. Loop je ook tegen zoiets aan? We denken graag met je mee!

Niet alleen monitorstands

Omdat bestaande stands niet altijd voldoen, b.v. bij wat zwaardere keyboards hebben we de mogelijkheid om ook voor keyboards stands op maat te bouwen. Omdat we deze stands zelf vervaardigen uit staal en laswerk zijn ze superstijf en reuzesterk. En ook hier geldt; heb je een voorkeur voor een bepaalde werkhoogte, kleur, wil je de stand verrijdbaar of moeten er meerdere keyboards op zonder dat het gaat wiebelen, dan staan we graag tot je beschikking!