THUIS OPNEMEN ZONDER CONCESSIES

Bij het ontwerp van je nieuwe booth speel je zelf de belangrijkste rol. Zo wordt je nieuwe aankoop een unieke belevenis.

Het idee voor onze SANDBOX Modular booths ontstond toen we zelf zochten naar een modulaire booth. We kwamen al snel tot de conclusie dat de bestaande oplossingen prijzig zijn vanwege de kostbare materialen of productie-methodes. En soms simpelweg vanwege hoge transportkosten.

Het alternatief was iets bouwen van houtwanden met gips, maar daarmee verlies je het modulaire karakter. En tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om je investering “mee te kunnen nemen”. Naar een volgende woning bijvoorbeeld. En ook bij verkoop houdt je booth waarde.

De uitdaging was dus om bouwmodules te ontwerpen die stapelbaar zijn, maar tegelijkertijd opgebouwd met reguliere bouwmaterialen. Dat biedt wel meteen een eerste voordeel; we kunnen daarmee namelijk makkelijk variëren in b.v. spouwdiepte, type gips, aantal lagen etc. dus we kunnen ook sturen in de isolatiewaarde. En rekening houden met de vloerbelasting.

Door gebruik te maken van gangbare materialen kunnen we die ook afwerken zoals je dat op een wand zou doen, b.v. met een RAL kleur.
En ook alle houten delen kunnen we in elke RAL-kleur uitvoeren.MODULAIRE OPBOUW

Elke booth wordt hier prefab helemaal op maat gemaakt en meestal in een dag geplaatst. Je booth is makkelijk aan te passen, te verkopen of te verhuizen.

COMPLEET EN RUIME KEUZE

Je ideale booth kan heel compleet worden uitgevoerd, vormgegeven naar jouw wensen met de maximaal haalbare isolatiewaarde en opties als ventilatie, airco en glas

AANDACHT VOOR HET MILIEU

We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu, we kunnen je booth b.v. isoleren met hennepwol. En uitvoeren met energiezuinige LED-verlichting.

JOUW WERKPLEK

Voor de binnen-afwerking heb je keuze uit meer dan 80 kleuren stoffering. Het is immers een werkplek waar je veel tijd zult doorbrengen.

JE IDEALE WERKPLEK BEPAAL JE ZELF

Een professionele booth moet uiteraard goed isoleren en goed klinken, maar de ruimte moet ook prettig “voelen”. Je zult er immers veel tijd doorbrengen.

In het bestaande aanbod werd daar soms weinig aandacht aan besteed. Voor het interieur hebben we daarom zo’n 80 kleuren beschikbaar die je op nog veel meer manieren kunt combineren. De wanden en het plafond worden voorzien van gestoffeerde cassettes gevuld met akoestisch materiaal. Dat kan minerale wol zijn die gefixeerd wordt in de cassettes, maar je kunt ook kiezen voor milieuvriendelijke hennepwol.

Verder kunnen we geïntegreerde LED verlichting plaatsen met warm licht – en dan bedoelen we de lichtkwaliteit, niet de temperatuur. En ook zijn opties als aktieve luchtvoorziening, electra, kabelgoten en eventueel ook airco uiteraard mogelijk.

We kunnen zelfs een desk op maat voor je ontwerpen. Sommige mensen vinden een aktieve spreekhouding fijn en zitten daardoor graag iets hoger. Denk b.v. aan een zit/sta bureau. Toch is het niet zo makkelijk een desk te vinden die daarvoor geschikt is en ook op de juiste manier in je booth geplaatst kan worden. Maatwerk is dan de oplossing.

Na ontvangst van je opdracht wordt je booth volledig op maat vervaardigd en kun je tijdens de bouw het proces volgen. Je kunt zelfs langskomen als de booth hier klaar staat, dan kun je er al in rondlopen. Vervolgens wordt alles gedemonteerd en gereedgemaakt voor plaatsing op locatie.

Je kunt de logistiek en de bouw terplekke overigens ook helemaal zelf regelen. Het is op zich niet moeilijk, maar hou er wel rekening mee dat sommige onderdelen zwaar of kwetsbaar kunnen zijn. Daarom is er altijd de optie om je booth door ons te laten vervoeren en plaatsen. Zo nemen we je alle zorg uit handen.